La Colmena Rosa: Resum MTV VMA 2012

sábado, 8 de septiembre de 2012

Resum MTV VMA 2012

Els triomfadors de la nit sens dubte, One Direction, amb 3 premis, "Most share-worthy video" (categoria nova d'aquest any i premia el video amb més impacte i més versions per part del públic), el millor video pop i el d'artista revelació.



Rihanna va actuar i tots ens vam quedar amb un regust de... "Ok..."
Em va semblar més interessant veure-la en plan "veïna del barri" amb Katy Perry, criticant tot mentre miraven la gala.


Un dels moments de més morbo de la nit va ser quan estaven nominats a "best male video" Chris Brown (ex de Rihanna) i Drake feat. Rihanna (Drake també és ex de Rihanna) . Va guanyar Chris Brown, però Drake més tard va guanyar el de millor video hip hop.


Rihanna fora de càmeres va saludar petonejant al seu ex Chris Brown, qui recordem li va propinar una pallissa que la va deixar feta una merda. Imagino que la va pegar per tallar-se el cabell, algú
tindria que dir-li a Rihanna que als seus inicis amb el cabell llarg estava molt més bona...




Una altre que s'ha tallat el cabell i imita l'estil de Pink, Miley Cyrus, la Hanna Montana va presentar un premi amb aquest look, li queda millor que a Pink això si... Pink és cada dia més "la Bella Easo" (si si, bollera, per qui no ho
capti).

Almenys va tenir l'actuació més
entretinguda de la gala, cantant "Blow me (one last kiss)", volant pels aires i fent de lesbiana per l'escenari amb un munt de ballarines disfressades de llavis...l'actuació més



Una altre cosa que tothom esperavem era que la dolça puta de Kristen Stewart no aparagués als vma's per promocionar l'èpic final de la saga Crepuscle amb els seus companys.


Fins i tot al principi de la gala el presentador va fer una broma del tema, dient que Kristen havia comès un error, follant-se al director de Blancaneus, però que no passava res... perquè li quedaven els 7 nans... Jajaja quina crueltat... em va encantar.


El glamour el va posar la sempre perfecte Taylor Swift, aquesta noia cada dia demostra més que està aquí per quedar-se, va ser l'actuació millor cantada de la nit, va cantar el seu nº1 de Billboard, "We are never ever getting back together". Mira que sóc marica però aquesta noia enamora a qualsevol, no pots deixar de mirar-la.

Un que no parava de mirar-la era el seu ex, Taylor Lautner, el llobet de Crepuscle.

No hay comentarios:

Publicar un comentario