La Colmena Rosa: Video Destacat: "mi sexy chambelán"

lunes, 27 de agosto de 2012

Video Destacat: "mi sexy chambelán"

El següent reportatge pot ferir la sensibilitat del lector, no apte per gent que acabi de dinar... Mireu el video :)



"Perplejo me hayo tras ver semejante guacamayo"... desconec si aquesta balena de 15 anys fa una burla o el video és de veritat... esperem que sigui una broma... Welcome to Chambelandia!



La noia és una "frijolita" de la old school, i vol una festa de 15 per tot lo alt... vol nois amb tauleta de xocolata, i els prefereix rossos segons la lletra "si pudiera pedir un deseo me gustaría que fueras güero". (Güero en idioma guacamole vol dir rós) Tot i que ella és una orca indígena dels rius de Chapultepec.

"Hise la dieta del brócoli hervido, para entrar en éste vestido"



La cançó és considerada una masterpiece en tota regla a Latinoamèrica, sobretot perquè parla d'una realitat. Al Tercer Món, en concret a Mèxic, les families tiren la casa per la finestra per la festa de 15. Com diu la cançó "mi papá me compró mis aretes a trese meses sin intereses" (aretes = arrecades)...


"En el brindis chuparemos copas para que se cumpla mi deseo de ir a las Europas!" (xDD)


"Te cuento un secreto... yo también ando como burro en Primavera... si te portas bien, te doy el honor... de ser el primero en ir al Sur del Ecuador"


Per alguns que no haureu captat la sutilesa de Colibritany, vé a dir que està molt calenta... i que si el "sexy chambelán" es porta bé... li regalarà la seva virginitat... la primera entrada a la cova vaginal. Esteu tentats eh... doncs ja sabeu... el 18 de setembre, teniu una cita a Mèxic!


"Y ya saben chamaquitos, pueden venir a mi fiesta en buenos carros, o en flamenco como yo, o en unicornios... como quieran!"

No hay comentarios:

Publicar un comentario